Τεχνολογία

Instagram: Η Meta αντιγράφει τα κανάλια του Telegram

Η Meta εισάγει τη δική της εκδοχή των καναλιών του Telegram με δικά του κανάλια μετάδοσης στο Instagram, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg μέσω ενός από τα νέα κανάλια.
Με τη νέα μορφή, οι δημιουργοί μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα και ενημερώσεις σε ένα ευρύ κοινό ακολούθων που επιλέγουν να παρακολουθούν το κανάλι. Οι ακόλουθοι δεν θα μπορούν να δημοσιεύουν αναρτήσεις στα κανάλια, αν και μπορούν να αντιδρούν emoji σε αναρτήσεις και να ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις.
Το κανάλι του Zuckerberg, που ονομάζεται Meta Channel θα είναι ένα μέρος όπου θα μοιράζεται «ειδήσεις και ενημερώσεις για όλα τα προϊόντα και την τεχνολογία που χτίζουμε στο Meta». Λέει ότι θα κοινοποιήσει ειδήσεις πρώτα στο Meta Channel, κάτι που είναι ένα ύπουλο hack για να κάνει τους ανθρώπους να το ακολουθήσουν, αν με ρωτάτε.
Στη συνέχεια, τα κανάλια θα «υποστηρίζουν συνεργασίες με guest εμφανίσεις, AMA και πολλά άλλα», λέει ο Zuckerberg. Τα κανάλια είναι διαθέσιμα μόνο στο Instagram για να ξεκινήσουν, αλλά θα έρχονται στο Messenger και στο Facebook «τους επόμενους μήνες».
Τα νέα κανάλια θα μπορούσαν να είναι ένα πολύ χρήσιμο νέο εργαλείο για τους δημιουργούς να μοιράζονται ενημερώσεις με τις κοινότητές τους. Και δεδομένης της γενικής αβεβαιότητας σχετικά με το τι συμβαίνει στο Twitter , η ύπαρξη ενός νέου τρόπου βασισμένου σε κείμενο που είναι εύκολα προσβάσιμος στο κοινό τους στο Instagram θα μπορούσε να είναι ανακούφιση για τους δημιουργούς.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button