Τεχνολογία

Η YouTube ξεκινά τα ‘Playables’ για τους συνδρομητές Premium

To Υoutube κάνει πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα του προσπαθώντας να προσελκύσει περισσότερους επί πληρωμή χρήστες. Πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση των ad blocker και παράλληλα μοιράστηκε τα σχέδιά της για τη βελτίωση της επί πληρωμή της υπηρεσίας Premium για να δώσει κίνητρα στους χρήστες να αρχίσουν να πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.
Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν θα υπομένουν τις διαφημίσεις και θα απολαμβάνουν την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες.
Το Playable είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και, σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα είναι διαθέσιμο σε πελάτες που πληρώνουν. Πρόκειται για μια αυτόνομη ενότητα στην εφαρμογή YouTube ή στον ιστότοπο του υπολογιστή σας που σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια arcade. Ορισμένοι χρήστες Premium λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το YouTube λέγοντας ότι μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν τα Playables μέσω των ρυθμίσεων.
Στο Playables μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε ένα από τα 37 παιχνίδια που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, μεταξύ των οποίων και το Angry Birds Showdown. Να επισημάνουμε ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα, αφού όλα τα παιχνίδια τρέχουν στο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές ή στην εφαρμογή YouTube για κινητά.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button