Τεχνολογία

Η Xiaomi αναμένεται να φέρει το πρώτο της flip-style foldable το 2024

To πρώτο flip-style τηλέφωνo της Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με νέες φήμες. Προηγούμενη αναφορά ήθελε την εταιρεία να ετοιμάζει το foldable τέταρτης γενιάς της και να το παρουσιάζει το επόμενο έτος, μαζί με το πρώτο flip-style τηλέφωνο της εταιρείας.
Οι νέες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο Weibo λένε ότι η Xiaomi όντως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το λεγόμενο MIX Flip το 2024. Ωστόσο, το MIX Fold 4 δεν πρόκειται να φτάσει στην ώρα του προφανώς.
Ενώ το MIX Flip ακόμα προορίζεται για μια κυκλοφορία του 2024, το MIX Fold 4 ενδέχεται να μην παρουσιαστεί κατά την ίδια εκδήλωση. Σύμφωνα με τον tipster, η πρόοδος στο MIX Flip είναι ταχύτερη από το MIX Fold 4, επομένως το πρώτο είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του πρώτο.
Ακόμα, αναφέρεται και εδώ ότι τα foldable smartphone της Xiaomi θα τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή της σειράς Qualcomm Snapdragon 8. Θα επιλέξει η εταιρεία το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 3 ή μια προηγούμενη γενιά με προσαρμοσμένη τιμή;

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button