Τεχνολογία

Η Foxconn φέρεται να ετοιμάζεται το φθηνότερο headset δεύτερης γενιάς της Apple

To φημολογούμενο headset της Apple δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, ωστόσο η Nikkei Asia ανέφερε ότι η Foxconn, ο συνεργάτης κατασκευαστής του Κουπερτίνο, αναπτύσσει ήδη μια φθηνότερη έκδοση δεύτερης γενιάς του headset.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα ανώνυμο «στέλεχος με γνώση της εξέλιξης» ισχυρίζεται ότι το πρώτο headset της Apple θα είναι «εξαιρετικά ακριβό», με τις εκτιμήσεις της βιομηχανίας να κυμαίνονται από 3.000 έως 5.000 δολάρια. Η πηγή πιστεύει ότι τo headset δεύτερης γενιάς της Apple θα έχει μια πιο προσιτή τιμή στο εύρος ενός “υψηλού επιπέδου υπολογιστή Mac”.

“Η Foxconn βοηθά επίσης στο έργο AR, είπαν τέσσερα άτομα στο Nikkei Asia. Ο μακροχρόνιος assembler iPhone θα εργαστεί για την παράλληλη ανάπτυξη μιας φθηνότερης συσκευής AR δεύτερης γενιάς, ανέφεραν τέσσερις πηγές. Η εστίαση της Foxconn θα είναι στην αυτοματοποίηση της μαζικής παραγωγής και στη βελτίωση της απόδοσης παραγωγής για να βοηθήσει την Apple να μειώσει το συνολικό κόστος, σύμφωνα με δύο άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια.”

Τα σχέδια της Apple να κυκλοφορήσει μια φθηνότερη έκδοση του AR/VR headset αναφέρθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα από τον Wayne Ma του The Information και τον Mark Gurman του Bloomberg. Αυτή η συσκευή υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούσε πιο οικονομικά εξαρτήματα, όπως φακούς χαμηλότερης ανάλυσης.
Το πρώτο headset της Apple αναμένεται να ανακοινωθεί στο WWDC τον Ιούνιο και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει πάνω από δώδεκα κάμερες, διπλούς φακούς 4K, προηγμένη παρακολούθηση ματιών και χεριών, ένα φυσικό κουμπί παρόμοιο με το Digital Crown του Apple Watch και πολλά άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του λογισμικού, η συσκευή λέγεται ότι έχει μια UI παρόμοια με το iOS με ένα πλέγμα εφαρμογών.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button