Τεχνολογία

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule». Πρόκειται για μια μαύρη μπάρα σε σχήμα χαπιού που επεκτείνεται έξω από την κάμερα selfie του τηλεφώνου.
Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν εμφανίζουν τη Mini Capsule να εκτείνεται αριστερά και δεξιά της εγκοπής διάτρησης της κάμερας selfie του τηλεφώνου. Οι δυνατότητές του περιλαμβάνουν την εμφάνιση της κατάστασης χρεώσεων του τηλεφώνου, τη χρήση δεδομένων και τον αριθμό των βημάτων σας.
Εάν οι φήμες για το επερχόμενο Nova 11 της Huawei είναι ακριβείς, το Realme C55 μπορεί να μην είναι το τελευταίο τηλέφωνο Android που υιοθετεί την πρωτοποριακή λειτουργία της Apple.
Εκτός από το Mini Capsule, το Realme C55 είναι ένα τυπικό τηλέφωνο Android σε προσιτή τιμή. Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Helio G88, διαθέτει έως και 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και οθόνη 6,72 ιντσών 1080p 90 Hz. Διαθέτει μπαταρία 5.000mAh και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα έως και 33W. Χρησιμοποιεί το πρότυπο φόρτισης SuperVOOC, το οποίο ίσως γνωρίζετε ως τεχνολογία Oppo.
Εν τω μεταξύ, η Apple ετοιμάζεται να φέρει το Dynamic Island σε περισσότερα μοντέλα στη σειρά iPhone 15, το οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνει τη δυνατότητα στα iPhone 15 και 15 Plus εκτός από τα μοντέλα Pro.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button