Τεχνολογία

Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της. Στο πλαίσιο αυτό καταργεί κάποιες από τις λειτουργίες της, όπως τα ανοιχτά γκρουπ, τις περιπέτειες και τις προκλήσεις. Από τις 27 Μαρτίου, τα προαναφερθέντα θα αποτελούν παρελθόν.
Η εταιρεία γυμναστικής, η οποία ανήκει στη Google, είπε ότι αυτές οι δυνατότητες “έχουν περιορισμένη χρήση”, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες της εφαρμογής δεν τις  χρησιμοποιούν τόσο ώστε να δικαιολογηθεί η ανάπτυξη και η ενημέρωσή τους.
Οι ανοιχτές ομάδες, σε αντίθεση με τις κλειστές που είναι μόνο για πρόσκληση, επιτρέπουν σε οποιονδήποτε στην κοινότητα να συμμετάσχει στέλνοντας ένα αίτημα. Οι χρήστες μπορούν να τις βρουν μεταβαίνοντας στις Ομάδες στην καρτέλα Κοινότητα στην εφαρμογή και στη συνέχεια εντοπίζοντας τις πιο ταιριαστές.
Όσο για τις προκλήσεις, είναι εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι χρήστες, όπως αγώνες για το ποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα βήματα μέσα σε μια ημέρα. Οι περιπέτειες δίνουν κίνητρα στους ανθρώπους να περπατήσουν ξεκλειδώνοντας εικονικά μονοπάτια όπως το Valley Loop στο Yosemite Park και θέα 180 μοιρών σε ορόσημα που μπορούν να βρεθούν κατά μήκος τους με βάση τον αριθμό των βημάτων τους. Οι χρήστες θα χάσουν οποιοδήποτε τρόπαιο ή βραβείο κέρδισαν από αυτές τις προκλήσεις όταν αποχωρήσουν από την εφαρμογή, αλλά μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους πριν από τις 27 Μαρτίου.
Τέλος, η εταιρεία θα κατεβάσει ρολά στο Fitbit Studio, το εργαλείο του για τη δημιουργία εφαρμογών και προσόψεων ρολογιών, και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα εργαλεία διεπαφής γραμμής εντολών για τη δημιουργία εφαρμογών στο εγγύς μέλλον.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button