Τεχνολογία

Facebook Messenger: Αποκτά προεπιλεγμένη end-to-end κρυπτογράφηση

Η Meta ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες που έρχονται στο Facebook Messenger και θα φανούν σε όλους μέσα στις επόμενες ημέρες. Η πιο αξιοσημείωτη από τις αλλαγές είναι ίσως η αποκρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο ως προεπιλογή.
Στο εξής, όλα τα προσωπικά σας μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και μόνο εσείς και ο παραλήπτης του μηνύματος μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα μηνύματα. Πρόκειται για ένα μεγάλο και απαραίτητο βήμα στην ασφάλεια των συνομιλιών που πρόσφεραν ήδη οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του Messenger.
Εκτός από την κρυπτογράφηση, μπορείτε πλέον να επεξεργάζεστε μηνύματα, να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται, να επιλέγετε να μη φαίνεται εάν έχετε διαβάσει το μήνυμα στον αποστολέα, ενώ υπάρχουν και κάποιες βελτιώσεις στα φωνητικά μηνύματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε με ταχύτητα 1,5x ή 2x και να συνεχίσετε να ακούτε μηνύματα από εκεί που σταματήσατε την τελευταία φορά.

Όσον αφορά στην επεξεργασία του μηνύματος, μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 15 λεπτά από την αποστολή του.
Παράλληλα, η ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο ενισχύεται και η Meta δοκιμάζει τώρα φωτογραφίες και βίντεο HD με μια μικρή ομάδα χρηστών προτού πραγματοποιήσει τις αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button