Τεχνολογία

Έρχεται το ChatGPT για Android

Το OpenAI κυκλοφόρησε την αυτόνομη εφαρμογή ChatGPT για iOS τον περασμένο Μάιο και υποσχέθηκε να τη μεταφέρει σύντομα στο Android. Το σύντομα ήταν τελικά δύο μήνες αργότερα. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το ChatGPT για Android αυτή την εβδομάδα.
Όσοι ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν μπορούν να προεγγραφούν στο Google Play Store. Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν για χρήση και συγχρονισμό του ιστορικού χρήστη σε όλες τις συσκευές. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες και ποιες αγορές θα την αποκτήσουν πρώτα.

Announcing ChatGPT for Android! The app will be rolling out to users next week, and you can pre-order in the Google Play Store starting today: https://t.co/NfBDYZR5GI
— OpenAI (@OpenAI) July 21, 2023
Η OpenAI λέει ότι η αυτόνομη εφαρμογή ChatGPT θα παρέχει άμεσες απαντήσεις, εξατομικευμένες συμβουλές, δημιουργική έμπνευση, επαγγελματική συμβολή και ευκαιρίες μάθησης στους χρήστες.
Η εφαρμογή για Android μπορεί να μην είναι εντελώς ίδια με αυτή για iOS αφού μιλάμε για δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button