Τεχνολογία

Δωρεάν το πλήρες πακέτο Nova EON για 1 μήνα. Απόκτησέ το δωρεάν εδώ!

Η Nova σε καλεί να απολάυσεις δωρεάν για 1 μήνα το πλήρες πακέτο ΕΟΝ+ μαζί με τα αθλητικά κανάλια. Αυτά είναι δώρα Χριστουγέννων. Δες δωρεάν EON για ένα μήνα σε smart TV, smartphone, tablet και PC, MAC, δώρο αξίας 25 ευρώ!
Είναι δωρεάν για όλους –> Μπες εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου. Θα λάβεις άμεσα το username και το password.
H περίοδος δωρεάν θέασης του προγράμματος της ΕΟΝ λήγει την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Μετά τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου, ο κωδικός σύνδεσης στην ΕΟΝ δε θα ισχύει.
Πως βλέπω δωρεάν Nova EON για 1 μήνα;
SMART TV
Για θέαση μέσω Smart TV, μπες στην σελίδα που θα σου σταλεί με email κατέβασε το EON TV app, επίλεξε πάροχο “Nova” και πληκτρολόγησε τον κωδικό ενεργοποίησης που θα εμφανιστεί στην οθόνη της Smart TV σου.
SMARTPHONE/TABLET
Για θέαση μέσω tablet ή smartphone, κατέβασε το EON TV app από το Google Play Store ή το iOS App Store, επίλεξε τη γλώσσα που επιθυμείς και πάροχο “Nova”, και πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.
PC/Mac
Για θέαση μέσω PC/Mac, μπες στο eon.tv/login, επίλεξε τη γλώσσα που επιθυμείς και πάροχο “Nova” και πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.
Διευκρινίσεις:Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές.Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια.Η σύνδεση μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής δεσμεύει 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες.Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου.
Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 210 5100444 (χρέωση εθνικής κλήσης σύμφωνα με το πρόγραμμα χρήσης).

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button