Τεχνολογία

Beeper Mini: Επέστρεψε αλλά με περιορισμούς

Το Beeper Mini εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως μια εφαρμογή που θα έφερνε το iMessage στις Android συσκευές, φέρνοντας τις πολυπόθητες μπλε φυσαλίδες. Αυτή η έλευση, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της υιοθέτησης του RCS από την Apple το 2024, έδειχνε ένα αισιόδοξο μέλλον στη συνομιλία μεταξύ iPhone και Android smartphone.
Χρειάστηκαν περίπου 72 ώρες για να χαλάσει αυτή η ευδαιμονία, με την Apple να παραδέχεται ότι είχε κάνει αλλαγές στο iMessage για να εμποδίσει τους χρήστες Android να εγγραφούν στην εφαρμογή. Μετά τον αποκλεισμό του, το Beeper Mini επιστρέφει με τεράστια υποβάθμιση στη λειτουργικότητα.
Οι συνιδρυτές της Beeper, Eric Migicovsky και Brady Murray, δημοσίευσαν ένα μεγάλο blog post, ανακοινώνοντας την επιστροφή της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων μαζί με μια περίληψη όλων όσων πήγαν στραβά αυτό το Σαββατοκύριακο και μια απάντηση στην Apple. Με μια ενημέρωση που κυκλοφορεί στο Google Play, το Beeper Mini επιτρέπει και πάλι στους χρήστες να εγγραφούν και να στείλουν μηνύματα με την εφαρμογή αλλά από το… email. Η εγγραφή αριθμού τηλεφώνου εξακολουθεί να μη λειτουργεί, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η νέα έκδοση απαιτεί σύνδεση με Apple ID και η διεύθυνση email είναι αυτό που θα βλέπουν οι επαφές σας κατά την αποστολή και λήψη μηνυμάτων.
Η Beeper έχει κάνει την εφαρμογή της δωρεάν για το άμεσο μέλλον, αν και οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να αφήσουν τις μηνιαίες πληρωμές τους ενεργοποιημένες για την υποστήριξη της πλατφόρμας.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button