Τεχνολογία

Apple iPhone SE 4: Θα χρησιμοποιεί τη μπαταρία του iPhone 14;

Το Apple iPhone SE 4, που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2024, μάλλον θα μοιάζει πολύ σχεδιαστικά με το iPhone 14. Από ότι φαίνεται, όμως, δε θα μείνει στο σχεδιασμό αλλά θα χρησιμοποιεί και τη μπαταρία του!
Νέες πληροφορίες του MacRumors υποστηρίζουν ότι τα πρωτότυπα του iPhone SE 4 – με αναγνωριστικό συσκευής D59 – είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες Li-Ion που φέρουν τον κωδικό μοντέλου A2863. Πρόκειται για την ίδια μπαταρία που χρησιμοποιείται για το iPhone 14, με χωρητικότητα 3.279 mAh.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εσωτερική τεκμηρίωση σχεδιασμού για το iPhone SE 4 το επιβεβαιώνει επίσης. Εάν η Apple κρατήσει αυτήν την μπαταρία για το iPhone SE 4, θα είναι μια αύξηση 1.261 mAh σε σχέση με αυτή του iPhone SE 3.
Όπως ισχύει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες αφορούν τις μονάδες προπαραγωγής και τα σχέδια είναι πιθανό να αλλάξουν και να μας δώσουν διαφορετικό αποτέλεσμα.
Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι το iPhone SE 4 θα έχει μια οθόνη OLED που προέρχεται από την BOE, καθιστώντας το το πρώτο μοντέλο SE που αφήνει την οθόνη LCD. Λέγεται επίσης ότι θα διαθέτει Action Button και θύρα USB-C.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button