Τεχνολογία

Apple iPad: Αναμένεται ενημέρωση για όλη τη γκάμα το επόμενο έτος

Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει ολόκληρη τη σειρά iPad της μέσα στο 2024, όπως αναφέρει ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα δούμε νέα μοντέλα του iPad Pro, iPad Air, iPad mini και entry-level iPad την επόμενη χρονιά.
Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, έθιξε την έλλειψη νέων iPad και AirPods ενόψει της εορταστικής περιόδου, αναφέροντας ότι η Apple θα μπορούσε να είχε προσπαθήσει να βγάλει περισσότερα νέα προϊόντα, αλλά τα ανανεωμένα iPad και AirPods δεν είναι ακόμη έτοιμα. Η εταιρεία σχεδιάζει να ενημερώσει ολόκληρη τη σειρά iPad της κατά τη διάρκεια του 2024. Νέα entry-level AirPods έρχονται επίσης το επόμενο έτος, με ένα ανανεωμένο μοντέλο Pro να ακολουθεί το 2025.
Eίναι αξιοσημείωτο ότι το 2023 αναμένεται να είναι η πρώτη χρονιά χωρίς νέα iPad από τότε που η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τη συσκευή το 2010.
Νωρίτερα είχε πει ότι τα iPad χαμηλής έως μεσαίας κατηγορίας θα μπορούσαν να ενημερωθούν ήδη από τον Μάρτιο του 2024, ενώ αναμένει νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 13 ιντσών με τσιπ M3 και οθόνες OLED να κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2024. Τα επόμενα iPad Air και iPad mini είναι πιθανό να εξοπλιστούν με τσιπ M2 και A16 Bionic, αντίστοιχα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button