Κόσμος

Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου» λέει Τούρκος οδηγός νταλίκας

Σοκαρισμένοι είναι οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία την Τρίτη (02/01/2024).
Όπως μετέδωσε η βουλγαρική τηλεόραση το τουριστικό λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την Μπιάλα, σε μία στροφή ανάμεσα σε Βόλοβο και Μπόροβο στη Βουλγαρία συγκρούστηκε με μία νταλίκα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δέκα άτομα, οι οκτώ Έλληνες και οι δυο Ρουμάνοι και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Από τους οκτώ που τραυματίστηκαν οι επτά μετά από τη μετάβαση τους σε νοσοκομείο της Ρούσε αναχώρησαν ενώ παραμένει στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους μια γυναίκα η οποία χειρουργήθηκε για τραύμα στο κεφάλι. 
Ένας από αυτούς ο Παναγιώτης Γραψάς μίλησε στο bTV: «Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά… Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα. Ήταν απίστευτα αγχωτικό, δεν αντιληφθήκαμε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο άλλος οδηγός της νταλίκας από την Τουρκία που βρισκόταν σε κοντινό σημείο από το συμβάν, είπε πως ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα. Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο.
Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δείγματα αλκοόλ και των δύο οδηγών ήταν αρνητικά, ενώ η έρευνα για το τροχαίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button