Κόσμος

Τουρκία: Ο Γιασάρ Γκιουλέρ παρέλαβε το υπουργείο Άμυνας από τον Χουλουσί Ακάρ

“Έχοντας επίγνωση της ευθύνης που μου ανατέθηκε, στόχος μας είναι να υψώσουμε τη σημαία μας ψηλότερα”, τόνισε ο Γιασάρ Γκιουλέρ κατά την παραλαβή του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας από τον Χουλουσί Ακάρ. 
Αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που τον εμπιστεύτηκε, ο Γιασάρ Γκιουλέρ, ανέφερε πως “είναι τιμή μου να φοράω τη στολή μου 49 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, προτεραιότητα μας θα είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Θα πολεμήσουμε κάθε τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί την ασφάλεια της χώρας μας.
Θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ασφάλεια των συνόρων μας στο υψηλότερο επίπεδο. Να είστε βέβαιοι ότι θα εργαστούμε για την προστασία των συμφερόντων της χώρας μας, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, σε συντονισμό με όλους τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με τις μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, και με διαφάνεια”. 
 

🇹🇷 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, görevi Hulusi Akar’dan devraldı.Bakan Güler: TSK’nın modern harp sistemleriyle donatılması kapsamında Bakanlığımızın tüm imkan ve kabiliyetleri, birbirinden kıymetli savunma sanayii projelerimizin hayata geçirilmesi için seferber olacaktır. pic.twitter.com/vgDvow3kPL
— 🇹🇷 Mavi Vatan ➰ (@Patrie_Bleue) June 5, 2023

 
 
Περισσότερα σε λίγο…
 

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button