Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που καταρρέει κτήριο και καταπλακώνει διασώστες

Βίντεο που κάνει τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες απεικονίζει τη σοκαριστική στιγμή που δύο διασώστες καταπλακώνονται από ερείπια του σεισμού στην Τουρκία, στην προσπάθειά τους να ανασύρουν κόσμο από τα συντρίμμια του κτηρίου.
Ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ που χτύπησε τη νοτιοανατολική Τουρκία έχει καταστρέψει χιλιάδες κτήρια, τα οποία έχουν θάψει ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια. Την ώρα που διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν κόσμο από αυτά, τα ερείπια πέφτουν πάνω τους και τους καταπλακώνουν, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν και να τραυματίσουν τον έναν από αυτούς.
«Προσοχή, πίσω, κάντε πίσω» ακούγεται να φωνάζει κάποιος από τους υπόλοιπους διασώστες, την ώρα της επιχείρησης απεγκλωβισμού σε κτήριο του Χατάι. Τα συντρίμμια παγιδεύουν τον έναν από τους δύο, όμως οι συνάδελφοί του τον εντόπισαν γρήγορα.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

«Τραβήξτε τον πάνω» ακούγεται να λένε οι διασώστες. Όλα αυτά έγιναν στα ερείπια ενός οικοτροφείου στο Χατάι της Τουρκίας όπου αγνοούνται δεκάδες μαθητές και ο διασώστης που εγκλωβίστηκε είναι ο Μπατουχάν Τουγκέν, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button