Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Shani Louk που ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ

Νεκρή βρέθηκε τελικά η 22χρονη Shani Louk που βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ του Ισραήλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και αγνοούνταν από την 7η Οκτωβρίου.
Η Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν στην επικράτεια του Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.
Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη. 
Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της πληροφορήθηκε ότι η Σάνι είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας. 
Τα δεδομένα, άλλαξαν σε μια στιγμή: 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η Σάνι εντοπίστηκε νεκρή.

RIP Shani Louk. I will never forget this, nor the revulsion I hold towards the Hamas animals. pic.twitter.com/tOTTRQfNTH
— shellydebs (@deborahshelton) October 30, 2023
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. 
Η οικογένεια έλαβε επίσημη ειδοποίηση από τον ισραηλινό στρατό ότι βρέθηκε ένα οστό κρανίου το οποίο ταυτίζεται με το το DNA της Σάνι. Οι γιατροί συμπέραναν ότι ένα άτομο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το οστό αυτό και έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Σάνι είναι νεκρή.

We are devastated to share that the body of 23 year old German-Israeli Shani Luk was found and identified.Shani who was kidnapped from a music festival and tortured and paraded around Gaza by Hamas terrorists, experienced unfathomable horrors. Our hearts are broken 💔.May… pic.twitter.com/GLXOmePRAd
— Israel ישראל 🇮🇱 (@Israel) October 30, 2023

 

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button