Κόσμος

Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων – Τι αναφέρει δημοσίευμα

Τρία ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων στην Αμμόχωστο της Κύπρου πρόκειται να ανοίξουν.
Την είδηση αναφέρει η εφημερίδα Yeni Bakıs σε δημοσίευμά της που φέρει τον τίτλο «Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στο κλειστό Βαρώσι».
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας δήλωσε ότι αγόρασε από τους ιδιοκτήτες τους τρία ξενοδοχεία και δύο ορόφους πολυκατοικιών στην περίκλειστη Αμμόχωστο και πρόσθεσε ότι θα τα ανοίξει για κρατήσεις για το 2025, σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία, σε περίπτωση που δεν προκύψει οποιοδήποτε εμπόδιο εντός δύο μηνών.
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Τουρκοκύπριος επενδυτής αγόρασε και δύο ορόφους σε πολυκατοικία για να διαμένουν άτομα που θα εργάζονται στο ξενοδοχείο.
Για το θέμα το ΡΙΚ αναφέρει ότι ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει έγκριση και από το ελληνοκυπριακό Υπουργείο Εσωτερικών για το συμβόλαιο αγοράς των ξενοδοχείων και των πολυκατοικιών που αγόρασε, είπε ότι του εμπνέει εμπιστοσύνη η στάση της Τουρκίας στο θέμα του Βαρωσιού και οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνει συνεχώς στο θέμα του Βαρωσιού ο πρέσβης της Τουρκίας στο ψευδοκράτος, Μετίν Φεϊζίογλου.
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να έχει κατατεθεί οποιοδήποτε αγοραπωλητήριο έγγραφο στο κτηματολόγιο για την αγοραπωλησία ξενοδοχείων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Ο κύριος Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές της Δημοκρατίας και όταν υπάρξουν αποτελέσματα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button