Κόσμος

Kevin Munoz: Δολοφόνησαν τον Κολομβιανό ηθοποιό που έπαιζε στην ταινία «Lavaperros» του Netflix

Ο 23χρονος ηθοποιός Kevin Munoz που πρωταγωνιστεί σε ταινία του Netflix βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στην Κολομβία. 
Ο ηθοποιός του Netflix Kevin Munoz εντοπίστηκε νεκρός με δεμένα τα χέρια και τα πόδια στην Κολομβία με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός εφήβου ως υπόπτου.
Η κακοποιημένη σορός του 23χρονου Κολομβιανού Kevin Andres Munoz Tovar βρέθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Tulua με αρκετές πληγές από ματσέτα γράφουν τα τοπικά μέσα σύμφωνα με τη Sun.
Οι αρχές στην Κολομβία έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα που θεωρείται ύποπτος για την άγρια δολοφονία.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας ανέφερε… «Το αστυνομικό τμήμα της Valle αναφέρει ότι επετεύχθη η σύλληψη ενός 19χρονου χάρη στις έγκαιρες πληροφορίες που έδωσαν οι πολίτες. Ο 19χρονος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία του Kevin Andres Munoz Tovar, γνωστού ηθοποιού από κολομβιανή ταινία. Τα άτομα που προκάλεσαν τους τραυματισμούς στη συνέχεια διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά χάρη στις πληροφορίες της κοινότητας ένας από αυτούς συνελήφθη».

Ο Kevin Andres Munoz Tovar πρωταγωνιστούσε στην ταινία του Netflix «Lavaperros» σε σκηνοθεσία του Carlos Moreno.
 

Colombian actor Kevin Munoz who appeared on Netflix and Apple TV is found tied up and tortured to death: WhatsNew2Day – Latest News And Breaking Headlines Kevin Tovar’s body was found on Monday in La Playita, Colombia.… https://t.co/YQGXCvG2Ts #World #actor #appeared #Apple
— WhatsNew2Day (@whatsn2day) November 23, 2023

Η ταινία επικεντρώνεται στη σύγκρουση ενός άνδρα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με έναν τοκογλύφο που θέλει να τον σκοτώσει.
Παράλληλα ο 23χρονος ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά της Apple TV Echo 3.

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button