Κόσμος

Ισημερινός: «Νεκρή» ξύπνησε κατά τη διάρκεια της κηδείας της και άρχισε να χτυπά το φέρετρο

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι βρέθηκαν στην αγρυπνία της Bella Montoya, καθώς η 76χρονη «νεκρή» άρχισε να χτυπά το φέρετρο στον Ισημερινό…
Όπως έγινε γνωστό, η 76χρονη Bella Montoya ανέκτησε τις αισθήσεις της, κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας στην πόλη Babahoyo του Ισημερινού την περασμένη Παρασκευή, τρομάζοντας συγγενείς και φίλους της που άκουγαν τα χτυπήματα μέσα από το φέρετρο. 
Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει γιατρούς να φροντίζουν την 76χρονη. Η ίδια στο βίντεο φαίνεται μεν σε άσχημη κατάσταση αλλά ζωντανή.
«Με το αριστερό της χέρι χτυπούσε στο πλάι το φέρετρο και αυτό έτρεμε», δήλωσε ο γιος της Montoya, Gilbert Balberán, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Jam Press.
Ο γιος της σημείωσε πως η αγρυπνία οργανώθηκε μόνο τέσσερις ώρες μετά την κήρυξη του θανάτου της, ενώ ως αιτία θανάτου είχε θεωρηθεί η ανακοπή.

An Ecuadorian woman has risen from the ‘dead’ after almost being buried alive.Shocking video footage shows the moment 76-year-old Bella Montoya was rescued from a coffin after being stuck inside for over four hours. Her family discovered her as they were preparing to change her… pic.twitter.com/JfjqSUykBi
— 10 News First (@10NewsFirst) June 13, 2023

Ο Balberan είπε πως η ανακοπή της προκάλεσε καταληψία – μια κατάσταση που μοιάζει με ύπνωση και χαρακτηρίζεται από την ακαμψία του σώματος, τη μειωμένη ευαισθησία στον πόνο και την επιβράδυνση των σωματικών λειτουργιών, όπως η αναπνοή.
Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γιατροί θεώρησαν ότι είχε πεθάνει. 
Πλέον η γυναίκα νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. 

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button