Κόσμος

ΗΠΑ: Οι αρχές αναζητούν serial killer στο Όρεγκον– Έξι αγνοούμενες βρέθηκαν δολοφονημένες

Συναγερμός έχει σημάνει Όρεγκον των ΗΠΑ όπου μέσα σε τρεις μήνες έξι αγνοούμενες γυναίκες έχουν εντοπιστεί νεκρές, με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τις δολοφόνησε το ίδιο άτομο.
Συγκεκριμένα οι έξι γυναίκες από 22 μέχρι 40 ετών, βρέθηκαν νεκρές σε διάφορα απομονωμένα σημεία στην περιοχή του Πόρτλαντ στην πολιτεία Όρεγκον των ΗΠΑ.
Η τελευταία γυναίκα που βρέθηκε νεκρή ήταν στις 7 Μαΐου στη δασική περιοχή ‘Ιγκλ Κρικ η 22χρονη Άσλεϊ Ρίαλ. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τα τέλη Μαρτίου, όταν μια κάμερα την κατέγραψε να βγαίνει από φαστ-φουντ.
Από τη άλλη η 32χρονη Τζοάνα Σπίκς βρέθηκε στις 8 Απριλίου νεκρή μέσα σε αχυρώνα στην κομητεία Κλαρκ του Ρίτζφιλντ μόνο λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή της. Μάλιστα οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δολοφονήθηκε, καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκεί από το σημείο της δολοφονίας της.
Παράλληλα δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές στην κομητεία Μολτνόουμα. Η πρώτη είχε χαθεί από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη υπολογίζεται ότι ήταν ιθαγενής με καταγωγή από την Αλάσκα.
Επίσης νεκρές σε διαφορετικά σημεία βρέθηκαν στα τέλη Απριλίου η 24χρονη Τσάριτι Πέρι και η Μπρίτζετ Γουέμπστερ, 31 ετών, που είχαν εξαφανιστεί από τις αρχές Μαρτίου.
Η αστυνομία ερευνά με προσοχή τους συγκεκριμένους θανάτους, δεν έχει καταφέρει να τους συνδέσει, ωστόσο, η οδηγία προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν.

upsite.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button