Κοινωνία

Καιρός: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με έως 20 βαθμούς Κελσίου – Αναλυτική πρόγνωση

Με καλό καιρό θα κάνουμε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σε όλη τη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από αργά το βράδυ στα δυτικά.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
►Διαβάστε επίσης: Μέσα μαζικής μεταφοράς: Τα τελευταία δρομολόγια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 και στη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμους Κελσίου.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Από τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις στο Ιόνιο όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στο νότιο Ιόνιο δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στην Κρήτη.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.ΘΕΣΣΑΛΙΑΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησε το upsite.gr στο Google News!

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button