Κοινωνία

DB.one: Προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης business lunches και dinners

Το premium steakhouse DB.one μεταμορφώνεται σε έναν άκρως ελκυστικό χώρο, ιδανικό για private business lunches και dinners.
Το εστιατόριο που κερδίζει καθημερινά την αγάπη και εμπιστοσύνη του Αθηναϊκού κοινού αναδεικνύει πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το private dining, συνδυάζοντας επαγγελματισμό και ποιότητα υψηλού επιπέδου. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για συναντήσεις και συζητήσεις συνοδεία εκλεκτών γεύσεων, κρασιών και κοκτέιλ. Οι premium κοπές κρεάτων αφήνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη άκρως ικανοποιημένο και εγγυώνται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υψηλών προσδοκιών/απαιτήσεων.
Για τις ανάγκες του εταιρικού δείπνου ή του ιδιωτικού event το εστιατόριο προσφέρει συγκεκριμένες επιλογές set menu, αναλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων menu με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε επαγγελματία που οργανώνει το dinner, ενώ διαθέτει φυσικά και το σύνολο των επιλογών του υπάρχοντος μενού του.
Το DB.one αναβαθμίζει την εμπειρία των εταιρικών γευμάτων προσφέροντας ένα ιδιωτικό και ήρεμο περιβάλλον, ιδανικό για επαγγελματικές συζητήσεις.  

Ακολούθησε το upsite.gr στο Google News!

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button