Κοινωνία

Χωρίς τραμ αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι λόγω στάσης εργασίας

Ακινητοποιημένοι θα είναι αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, οι συρμοί του τραμ, λόγω της στάσης εργασίας που αποφάσισε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, με αίτημα την άμεση πρόσληψη ηλεκτροδηγών.
Συγκεκριμένα, το τραμ δεν θα λειτουργήσει μεταξύ 10:00 – 13:30, όμως οι συρμοί θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται στις 9 το πρωί, ενώ αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 2:30 το μεσημέρι.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει στο κόψιμο αδειών, στην εντατικοποίηση της εργασίας μέσω συνεχών υπερωριών και στην έλλειψη ξεκούρασης με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος και για την ασφάλεια της μετακίνησης, ενώ το πρόβλημα έχει ενταθεί μετά την παράδοση της επέκτασης στον Πειραιά.
«Το Δ/Σ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, έχει τονίσει γραπτά και προφορικά σε όλους τους αρμόδιους, το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, ωστόσο τόσο η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, του ΟΑΣΑ και το υπουργείο Μεταφορών αν και γνωρίζουν το ζήτημα, υπόσχονται προσλήψεις, όμως δεν έχουμε καμία λύση» επισημαίνεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.

Ακολούθησε το upsite.gr στο Google News!

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button