Επικαιρότητα

Τραγωδία στα Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.

Παράλληλα δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται.

Σε αργία ο επιθεωρητής

Ο συγκεκριμένος επιθεωρητής έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της επιλογής και τοποθέτησης του σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό της Λάρισας.

“Βάσει του άρθρου 102/30-5-2022 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας του ΟΣΕ και κατόπιν απόφασης του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Σπ. Πατέρα, από 4-3-2023 τίθεται σε αργία ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Σαμαρά Βασιλείου για υπηρεσία στον στ. Λάρισας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο επιθεωρητής Λάρισας την επόμενη της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη πήρε αναρρωτική ενός μήνα ενώ η χώρα βυθιζόταν στο πένθος για την ανείπωτη τραγωδία της απώλειας δεκάδων ζωών. Ο επιθεωρητής Λάρισας, έχει καταγωγή από την Καρδίτσα ενώ διαμένει στον Βόλο.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button