Επικαιρότητα

Τον φάκελο νοσηλείας και τις αναρρωτικές άδειες του μηχανοδηγού ζητά η εξεταστική για τα Τέμπη από την Hellenic Train

Την κατάθεση αιτημάτων προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για χορήγηση του φακέλου νοσηλείας του θανόντος μηχανοδηγού και προς την Hellenic Train για το εάν δόθηκαν (στον μηχανοδηγό) αναρρωτικές άδειες το 2017, αποφάσισε η εξεταστική επιτροπή για “τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών”. Παρόντων των βουλευτών της ΝΔ, του Ν. Καραθανασόπουλου από το ΚΚΕ και του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου, και μετά από πρόταση του βουλευτή της πλειοψηφίας Ιάσωνα Φωτήλα, η εξεταστική αποφάσισε ομόφωνα να κατατεθούν αιτήματα:

1-Προς την Hellenic Τrain να χορηγήσει βεβαίωση από την οποία να προκύπτει εάν κατά τη διάρκεια του έτους 2017, με συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χορηγήθηκε στον αποθανόντα μηχανοδηγό Γεώργιο Κουτσούμπα αναρρωτική άδεια και με ποια αιτιολογία,

2-Προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”, να χορηγήσει τον ιατρικό φάκελο νοσηλείας του αποθανόντος στο σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών μηχανοδηγού Γεωργίου Κουτσούμπα.

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Βλαχάκος θέλουμε από το Νοσοκομείο Πατρών το ενημερωτικό εξόδου και το πιστοποιητικό νοσηλείας και συγκεκριμένα το ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τις οδηγίες που έλαβε κατά τη διάρκεια εξόδου ο ασθενής από το νοσοκομείο, την φαρμακευτική του αγωγή και πάνω απ’ όλα τις ημέρες της αναρρωτικής άδειας που έλαβε μετά από το περιστατικό.

Ο πρόεδρος της επιτροπής εξέφρασε τη θλίψη του διότι, πλην της ομάδας της ΝΔ και των κκ Καραθανασόπουλου και Φλώρου δεν είχαν παραμείνει έως τη λήξη της 12ωρης συνεδρίασης και οι υπόλοιποι βουλευτές. “Στα λόγια όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την υπόθεση. Όταν όμως ολοκληρώνουμε μία διαδικασία και κάποια μέλη έχουν αποχωρήσει, πετώντας λευκή πετσέτα, αυτό δεν τιμά την επιτροπή” είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button