Επικαιρότητα

Τέμπη: Ένταση στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας – Προσαγωγές δημοσιογράφων και οπερατέρ μετά από μήνυση δικηγόρου

Ένταση επικράτησε στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας και ενώ είχε ξεκινήσει η απολογία του σταθμάρχη για την τραγωδία στα Τέμπη. Τρεις δημοσιογράφοι και ένας οπερατέρ μεταφέρθηκαν με δύο περιπολικά σε αστυνομικό τμήμα της πόλης εξαιτίας μήνυσης που κατέθεσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Έκανε λόγο για προσβολή νεκρών από τους δημοσιογράφους και τον τεχνικό.

Όλα έγιναν όταν ο δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και απείλησε αρχικά με μηνύσεις δημοσιογράφους, οι οποίοι λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν από την αστυνομία στο τμήμα μεταγωγών. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με δημοσιογράφους και στη συνέχεια ο δικηγόρος άρχισε να απειλεί με μηνύσεις. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έδωσε κάποια στιγμή εντολή σε συνεργάτη του, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Υπέβαλε τις μηνύσεις για “προσβολή νεκρών” όπως φώναζε και τα 4 άτομα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.

 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button