Επικαιρότητα

Στην Ευελπίδων ο Λύτρας – Σίγουρη η προφυλάκισή του

Τον δρόμο για την Ανακρίτρια θα πάρει σήμερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μετά την παράδοση και εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Λίγο πριν τις 19:00 χθες το απόγευμα ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκτέλεσης του εντάλματος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Α.Τ Νέας Φιλαδέλφειας και σήμερα θα οδηγούνταν στον αρμόδιο ανακριτή.

Πριν περάσει το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους: “Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά, απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Πήγαν τα παιδιά, έχοντας μια άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα, αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο, τον δικηγόρο, διατηρούσε καλή σχέση. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Τώρα από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους, από εσάς, να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι, που θα με ακούσουν, θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου, δεν είναι οικογενειακή”.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τη δικαστική αρχή μετά την κρίση της ανακρίτριας που χειρίζεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του ποινικολόγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές ότι δεν τον είχε εντοπίσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης που έκανε για την υπόθεση της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του.

Η συγκεκριμένη απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορούσε το περιστατικό που εξελίχθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου πήγαν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η κόρη του και δικηγόρος συνεργάτης του, προκειμένου να πάρουν χρήματα και ρούχα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Για όλα αυτά ενημερώθηκε η Ανακρίτρια, προκειμένου να κρίνει, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση, η οποία κατέληξε στον ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: thetoc.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button