Επικαιρότητα

ΣΕΔ: Διοργανώνει για 9η χρονιά το “Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023”

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), διοργανώνει για 9η συνεχόμενη χρονιά το “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023” (Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών), με τη συμμετοχή καθηγητών & φοιτητών από 27 Πανεπιστήμια, Κολέγια και Σχολές, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα σημαντικό, με το οποίο οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκτός από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίζουν, έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας, και ενημερώνονται, για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσουν, προκειμένου να ενταχθούν με τον καλύτερο τρόπο στην αγορά εργασίας, όταν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την Εναρκτήρια Εκδήλωση που θα γίνει το 2ο 15ήμερο του Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, με τη διενέργεια και των τελευταίων Γεν. Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών.

Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος και τα Πανεπιστήμια, Κολέγια κλπ που συμμετέχουν, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button