Επικαιρότητα

“Θα κάνουμε το Λονδίνο σκόνη”: Προπαγανδιστής του Πούτιν απειλεί, αλλά εκεί ζει ο… γιος του

“Θα κάνουμε το Λονδίνο σκόνη”. Αυτή την απειλή εκτόξευσε ένας εκ των πιο γνωστών και ένθερμων προπαγανδιστών του Πούτιν ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Βλαντιμίρ Σολόβιοφ κάθε βράδυ από την εκπομπή του στη ρωσική τηλεόραση, στο κανάλι Russia 1, ανεβάζει τους τόνους και συντηρεί την προπαγάνδα του Βλαντιμίρ Πούτιν για την αναγκαιότητα του πολέμου. Στο πιο πρόσφατο οργίλο παραλήρημά του που ήταν η κατάληξη του σχολιασμού του για την ανακοίνωση περί αποστολής βρετανικών πυραύλων στην Ουκρανία, φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ότι “να καείτε στην κόλαση”.

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που ο Σολόβιοφ εκτοξεύει ευθείες απειλές σε βάρος της Βρετανίας. Αυτή τη φορά η πληροφορία που πυροδότησε το παραλήρημα είναι ότι οι εν λόγω βρετανικοί πύραυλοι θα χρησιμοποιηθούν από τους Ουκρανούς για να χτυπηθούν οι Ρώσοι στην Κριμαία. Συγκεκριμένα, η συζήτηση γινόταν για τους αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon και για τους εδάφους-αέρος πυραύλους cruise Storm shadow.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Ρώσου προπαγανδιστή με τις απειλές για το Λονδίνο:

Αποκάλυψη του NEXTA για τον γιο του που ζει στο Λονδίνο

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο έχει να κάνει με τα οικογενειακά του Σολόβιοφ που κάθε βράδυ βγάζει πύρινους λόγους κατά της Δύσης και υπέρ του πολέμου. Ο γιος του, Ντάνιελ, ζει στο Λονδίνο όπου διάγει μια ζωή ελεύθερη εργαζόμενος στον χώρο της μόδας ως μοντέλο κάτι που δεν θα του επιτρεπόταν σε καμία περίπτωση να κάνει στη Ρωσία.

Σε σχετικές αναρτήσεις του, το NEXTA δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία του ίδιου το Σολόβιοφ με τον γιο του. Την ώρα λοιπόν, που ο πατέρας του απειλεί ότι “το Λονδίνο θα γίνει σκόνη” ο Ντάνιελ ζει και εργάζεται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Με πληροφορίες από TheTOC.gr

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button