Επικαιρότητα

Qatar Airways: Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της ύστερα από αναταράξεις

Κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Δουβλίνο δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν σημειώθηκαν αναταράξεις το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η πτήση της Qatar Airways από τη Ντόχα είχε αναταράξεις πάνω από την Τουρκία, και μετά την προσγείωση στο Δουβλίνο γύρω στη 13:00 (τοπική ώρα 15:00 ώρα Ελλάδας) χρειάστηκε να σπεύσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου. 

Τραυματίστηκαν έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος.

“Η πτήση QR107 της Qatar Airways από τη Ντόχα προσγειώθηκε με ασφάλεια όπως ήταν προγραμματισμένο στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου λίγο πριν τις 13:00 της Κυριακής. Κατά την προσγείωση, το αεροσκάφος χρειάστηκε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της Αστυνομίας του Αεροδρομίου και του τμήματος Πυροσβεστικής και Διάσωσης, καθώς 6 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος [12 συνολικά] ανέφεραν τραυματισμούς μετά από αναταράξεις στο αεροσκάφος κατά την πτήση του πάνω από την Τουρκία” ανέφερε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Δουβλίνου.

“Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου συνεχίζει να παρέχει πλήρη βοήθεια επί τόπου στους επιβάτες και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας” πρόσθεσε. 

Να αναφέρουμε ότι την περασμένη Τρίτη αεροσκάφος της Singapore Airlines σε μια πτήση από Λονδίνο προς Σιγκαπούρη αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης και ακόμα 30 να τραυματιστούν σοβαρά. 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button