Επικαιρότητα

Πάνω από 7.500 βιβλία και λεξικά σε βιβλιοθήκες των καταστημάτων κράτησης της χώρας

Η “Συμμαχία για την Ελλάδα” ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Γ. Παπαθανασίου, ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου έναν μαραθώνιο συλλογής βιβλίων που ολοκληρώθηκε αρχές του 2023 με τεράστια επιτυχία. 

Εταιρείες μέλη της, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και ιδιώτες στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλαν στη συλλογή περισσότερων από 7.500 τίτλων, οι οποίοι διατέθησαν για τον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας.  

Βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράμματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή των εταιρειών: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, FreshLine, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, Όμιλος Alter Ego Media, Καθημερινή.

Ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Συμμαχία για την Ελλάδα και προς τα μέλη της, για τη στήριξη στη σημαντική αυτή δράση που προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο “σωφρονισμού”, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. 

Η Συμμαχία για την Ελλάδα δεσμεύεται να συνεχίσει τη συνεργασία της αυτή, ώστε να προσφέρει και σε άλλους τομείς στους συνανθρώπους μας. 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button