Επικαιρότητα

Πανελλαδικές συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα

Στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούν νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, αναφέρει η ΕΡΤ. Επίσης καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά και σε άλλες πόλεις.

To Eργατικό Κέντρο Αθήνας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Σε συνέχεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Τετάρτης 8 Μάρτη, στην Αθήνα, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στηρίζει την συγκέντρωση των συνδικάτων, την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα. Δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να συγκαλυφθεί. Η ζωή μας δεν είναι κόστος. Η ζωή μας έχει αξία”.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν οι συνοικίες που από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα διεξαχθούν σε τοπικό επίπεδο δράσεις από τοπικούς φορείς (ήδη το Σάββατο 11/3 έγιναν αρκετές συνοικιακές συγκεντρώσεις) και ακολουθεί η 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button