Αστυνομικό ΔελτίοΕπικαιρότητα

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη φρίκη των παιδικών χρόνων και η απάντηση του πατέρα

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μερικούς μήνες σόκαραν την κοινή γνώμη. Πατέρας γνωστού ηθοποιού κατηγορήθηκε ότι εξέδιδε την κόρη του που πάσχει από νοητική υστέρηση στη Λαμία, καταγγέλθηκε και ο εφιάλτης που βίωνε η οικογένεια επί χρόνια.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια».

Στην κατάθεσή του στις αρχές περιέγραψε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα. «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν» αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Ο ηθοποιός μίλησε το Σαββατοκύριακο στο «Πρώτο Θέμα» για τη φρίκη των παιδικών του χρόνων. «Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και τη φράση: “Ξύπνα, γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί, όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πιο πολύ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του.

Τι απαντά ο πατέρας από τη φυλακή

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού απάντησε στις καταγγελίες του γιου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από τη φυλακή.

«Δε θέλω να τον δω καθόλου. Δε θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα. Τα πουλήσαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα», ανέφερε ο πατέρας.

Στο παρακάτω βίντεο μετά το 36:40..

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button