Επικαιρότητα

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18:24

Του Παναγιώτη Στάθη

Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του στο οποίο προχώρησαν οι δικαστικές αρχές για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση ζητήθηκε από το θύμα του αφού χθες το βράδυ έφτασαν στο σπίτι της ένας συνεργάτης της, η πρώην σύζυγός του και η μεγάλη κόρη του, ενώ την συμπεριέλαβαν σε συνομιλίες με τον ποινικολόγο παρά την απαγόρευση.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, η απαγόρευση να πλησιάζει με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.
 

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button