Αστυνομικό Δελτίο

Βοιωτία: Συνελήφθησαν τρεις μαθητές για τον βιασμό της 13χρονης – Την παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης μαθήτριας που δεν έχει συμπληρώσει καν τα 13 της χρόνια, στη Βοιωτία. Το κορίτσι βιάστηκε από τρεις επίσης ανήλικους μαθητές Λυκείου, 16, 16 και 17 ετών, αφού πρώτα το παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Το κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους τρεις ανήλικους που με πρόφαση ότι ήθελε να της πει κάτι, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία την περασμένη Τρίτη. Όταν το κορίτσι διαπίστωσε ότι δεν ήταν μόνος του θέλησε να φύγει και τότε ένας εκ των τριών την έπιασε από το λαιμό και με τη χρήση βίας την οδήγησαν τελικά στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένου σπιτιού όπου τη βίασαν διαδοχικά και οι τρεις.
Η 13χρονη αποκάλυψε στη συνέχεια στους γονείς της τι της είχε συμβεί και ο πατέρας της προχώρησε σε καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που να επιβεβαιώνει τις άνομες πράξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν άμεσα και οι τρεις νεαροί που είναι όλοι τους μαθητές Λυκείου, από κοντινές περιοχές.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button