Αστυνομικό Δελτίο

Βίντεο – ντοκουμέντο από ληστεία με καλάσνικοφ σε μεταφορική εταιρεία στη Μενεμένη – Πώς άρπαξαν 19.500 ευρώ

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Απρίλιο 2022 σε μεταφορική εταιρεία στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Οι δράστες οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με δύο καλάσνικοφ άρπαξαν 19.500 ευρώ.
Οι τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει στην μεταφορική εταιρεία, και με την απειλή όπλων είχαν αναγκάσει τον ιδιοκτήτη, την σύζυγό του και δύο υπαλλήλους να ξαπλώσουν στο δάπεδο.
Οι ληστές από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ άρπαξαν 19.500 ευρώ και επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας οπτικό υλικό και μαρτυρίες, έφτασαν στα ίχνη των μελών της συμμορίας και πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο αλλοδαπό αρχηγό και έναν συνεργό του που προφυλακίστηκαν.Επίσης ταυτοποίησαν και τα υπόλοιπα τρία μέλη της σπείρας που αναζητούνται.
Σε «καβάτζες» της εγκληματικής οργάνωσης οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Γεραφέντη, βρήκαν τις επιχειρησιακές μοτοσικλέτες, ενώ στο πλυντήριο αυτοκινήτων που διατηρεί ο αρχηγός της συμμορίας, βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι που χρησιμοποίησαν στην ένοπλη ληστεία.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button