Αστυνομικό Δελτίο

Βίντεο με άνδρα των ΜΑΤ να πετάει κρότου λάμψης στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια

Βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (5/3) στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας των ΜΑΤ ρίχνει κρότου – λάμψης μέσα στον σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν από ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπό τους, όταν επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στους αστυνομικούς στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, με τα ΜΑΤ να απαντούν κάνοντας ρίψη χημικών και κρότου λάμψης.
Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στην Ομόνοια, με την ατμόσφαιρα από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική και αρκετό κόσμο να έχει κατέβει στον σταθμό για να προστατευτεί.

pic.twitter.com/p1tEj6RBCV— Almoez (@Almoez124) March 5, 2023

Την ίδια στιγμή ένας άνδρας των ΜΑΤ – όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο – πέταξε μία βομβίδα κρότου λάμψης στις σκάλες του σταθμού του Μετρό στην Ομόνοια με τους πολίτες να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν.

Η στιγμή που ματατζης ρίχνει δακρυγόνο στο μετρό της Ομόνοιας #Συνταγμα pic.twitter.com/Fjf27VpiNS— Almoez (@Almoez124) March 5, 2023

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button