Αστυνομικό Δελτίο

Τραγωδία με την 41χρονη έγκυο: Βρέθηκε νεκρή στη Χαλκιδική – Προσήχθησαν ο σύντροφός της και ένα ακόμη άτομο

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου, η οποία σύμφωνα με τον Alpha εντοπίστηκε νεκρή στη Χαλκιδική.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθησαν ο σύντροφός της και ένα ακόμη άτομο.
Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν, νωρίτερα σήμερα, στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.
Ειδικότερα, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει, καθώς είχε κληθεί σε κανάλι της πρωτεύουσας, όμως η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.
Το κινητό του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως υπήεχαν στοιχεία που θα βοηθούσαν να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.
Η 41χρονη ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού και έγκυος στον τρίτο μήνα.
Η καταδίκη για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του
Σύμφωνα με το Tlive ο σύντροφος της εγκύου έχει καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.
Όπως δήλωσε η ίδια μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.
Ο σύντροφος της Γεωργίας κατήγγειλε ότι διέρρηξαν το σπίτι του
Ο σύντροφος της εγκύου κατήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button