Αστυνομικό Δελτίο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης για 25χρονο που ανακοίνωσε στα social media ότι θα αυτοκτονήσει

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/1) στο Ηράκλειο της Κρήτης εξαιτίας μίας πληροφορίας πως ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 ετών είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.
Όπως μεταδίδει το cretapost.gr όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.
Την ανάρτησή του 25χρονου είδε ένας φίλος του και πήρε έντρομος τηλέφωνο στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.
Ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία αφού είδε την ανάρτηση κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία του 25χρονου και τον τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους συναδέλφους του που ήταν σε περιπολία.
Ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός όμως του έπιασε την κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς που βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε περιπολία.
Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button