Αστυνομικό Δελτίο

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στον Κολωνό μετά τη σύλληψη του 65χρονου δερματολόγου – «Βιαστή» έγραψαν στο ιατρείο του

Σοκαρισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι στην περιοχή του Κολωνού όπου διατηρεί το ιατρείο ο 65χρονος δερματολόγος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «βλέπαμε αρκετό κόσμο να μπαινοβγαίνει στο ιατρείο του, δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε τι συνέβαινε. Φαίνονταν ήσυχος, είχε εδώ κάποια χρόνια, ενώ μία φορά είχαμε δει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είμαστε αναστατωμένοι από τα όσα ακούμε». Την ίδια ώρα, άγνωστοι ήρθαν στο ιατρείο του 65χρονου κατά τη διάρκεια της νύχτας και έγραψαν συνθήματα αποκαλώντας τον «βιαστή». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του στον Κολωνό, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και το κατάστημα του 50χρονου Πακιστανού (σ.σ. ένας ακόμη από τους 5 συλληφθέντες της Τρίτης 14/2).
Το ιατρείο του δερματολόγου – αφροδισιολόγου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί του Ηλία Μίχου, ο οποίος προφυλακίστηκε για βιασμό και μαστροπεία με θύμα την 12χρονη. Αστυνομικές πηγές παρατηρούν ότι «μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα στον Κολωνό βρίσκεται το μαγαζί του Μίχου, όπου βιαζόταν το παιδί, το ιατρείο του 65χρονου (σ.σ. όπου επίσης οδηγούνταν το κορίτσι) και το κατάστημα του Πακιστανού που επίσης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση».
Η αποκάλυψη της δράσης του γιατρού αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για πρώτη φορά από κατάθεση της 12χρονης, η οποία ανέφερε ότι την οδηγούσε στο ιατρείο του και τη βίαζε έναντι αμοιβής.
Συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους η οποία θα γίνει το πρωί της Παρασκευής ενώπιον της 33ης της τακτικής ανακρίτριας.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button