Αστυνομικό Δελτίο

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Θέμα χρόνου η πρώτη σύλληψη, και δεύτερο άτομο στο «κάδρο»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στο Μεσολόγγι για την έκδοση εντάλματος σε βάρος του 50χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη, καθώς και τη μετατροπή της κράτησής του σε σύλληψη. Στο «κάδρο» βρίσκεται ένα ακόμη άτομο, φίλος του κρεοπώλη, του οποίου το κινητό τη μοιραία ημέρα εντοπίστηκε να εκπέμπει σήμα κοντά στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, ο 50χρονος άνδρας, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και δίνει κατάθεση στους Αστυνομικούς.
Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Newsbeast, τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στο γραφείο του Εισαγγελέα η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Πιθανό θεωρείται επίσης το να μεταφερθεί άμεσα στην Εισαγγελία ο 50χρονος, ο οποίος όμως δεν έχει ομολογήσει ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου.
Ο 31χρονος Μπάμπης
Ποιο είναι το δεύτερο άτομο που μπήκε στο «κάδρο» των Αρχών
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast, εκτός από το ένταλμα σε βάρος του κρεοπώλη θεωρείται πιθανό να εκδοθεί και δεύτερο, το οποίο θα αφορά στενό φίλο του 50χρονου.
Πρόκειται για το άτομο που συνομίλησε μαζί του λίγο μετά την τελευταία συνάντηση με τον Μπάμπη Κούτσικο. Ο 36χρονος είναι φίλος του κρεοπώλη και κλήθηκε να καταθέσει, ενώ το κινητό του τηλέφωνο κρατήθηκε από την Αστυνομία.
Από την άρση απορρήτου στο κινητό του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη φαίνεται πως λίγα λεπτά μετά την κλήση του κρεοπώλη, το απόγευμα της Πέμπτης 4/1, το κινητό του εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.
Ο 36χρονος είπε στις Αρχές ότι, όταν του τηλεφώνησε ο 50χρονος, αυτός έπινε καφέ σε καφετέρια στο κέντρο του Μεσολογγίου μαζί με το παιδί του, τη σύζυγό του και άλλα άτομα. Ανέφερε, επίσης, ότι σηκώθηκε για λίγο, ώστε να πάει σε κοντινό περίπτερο, αλλά το κινητό του φέρεται να εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα κοντά στο κινητό του κρεοπώλη στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

Φόβοι για επεισόδια στο Μεσολόγγι – Στα δικαστήρια διμοιρία των ΜΑΤ
Καθώς στην τοπική κοινωνία υπάρχει αναβρασμός και εξαιτίας της συγκέντρωσης κόσμου κατά την προηγούμενη μεταφορά του κρεοπώλη στα δικαστήρια, στην πόλη του Μεσολογγίου βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ.
Στόχος είναι να μην γίνουν επεισόδια κατά τη μεταφορά του 50χρονου στα δικαστήρια, που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.
Εικόνα από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου στις 10:45

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button