Αστυνομικό Δελτίο

Προσαγωγή του Μιχάλη Τρεμόπουλου σε ζωντανή σύνδεση στη διαμαρτυρία για κοπή δέντρων στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Στην προσαγωγή 14 ατόμων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της κοπής δένδρων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας (13/3). Ανάμεσα στους προσαχθέντες και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΟΡΕΝ, αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να απομακρύνουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο από το σημείο επιτρέποντας του μάλιστα να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.
Όταν τελείωσε με τη συνέντευξη, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον προσαγάγουν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να συνεργαστεί, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον πάρουν σηκωτό για να τον βάλουν στο περιπολικό, με τον δημοτικό σύμβουλο να αντιστέκεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα δέντρα είναι 41 λεύκες και χαρακτηρίζονται επικίνδυνα από τον δήμο και γι’ αυτό αποφασίστηκε η κοπή τους και η αντικατάστασή τους με διπλάσιο αριθμό δέντρων, «υγιών και καταλληλότερων για την περιοχή και το κλίμα της πόλης».

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button