Αστυνομικό Δελτίο

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα, όπου ένας ένοπλος δράστης άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία. Οι αστυνομικοί επιχειρούν ήδη εντός του κτιρίου για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εισέβαλε οπλισμένος το πρωί πυροβολώντας, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.
Πριν από λίγο μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΚΑΜ, για να εντοπίσει τον δράστη, που έχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους, πυροβολώντας τους συναδέλφους του.
Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button