Αστυνομικό Δελτίο

Μαρτυρία για τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: «Μας απαγόρευσαν να βγούμε έξω, πανικοβληθήκαμε»

Τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί – ανάμεσά τους και ο δράστης – από τους πυροβολισμούς μέσα σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Τα θύματα του ενόπλου, ο οποίος φέρεται να είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, είναι μια γυναίκα και δύο άντρες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την αδερφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής. Ένα ακόμη θύμα φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο του πρώτου θύματος και ο τρίτος νεκρός ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.
Εργαζόμενος σε εταιρεία σε κοντινή απόσταση από το κτίριο όπου έγινε το μακελειό, αναφέρει στο Newsbeast πως δεν άκουσε τους αρχικούς πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν γύρω στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας.

Ενημερώθηκε από την εταιρεία του για το έκτακτο γεγονός και «επικράτησε ένα άγχος για το τι συμβαίνει, μήπως πρόκειται για απαγωγή ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών».
Στους εργαζόμενους απαγορεύτηκε να εγκαταλείψουν το κτίριο λόγω της έκτακτης κατάστασης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός.
Σημειώνεται πως στο κτίριο της ναυτιλιακής μπήκε λίγο πριν τις 11:30 ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button