Αστυνομικό Δελτίο

Γλυκά Νερά: Μητέρα άφησε κλειδωμένα στο σπίτι για περισσότερες από 8 ώρες τα παιδιά της 5 και 7 ετών

Μια 43χρονη μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών συνελήφθη και κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Αυτό καθώς άφησε κλειδωμένα για περισσότερες από 8 ώρες δύο αγόρια ηλικίας 5 και 7 ετών, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά χωρίς να υπάρχει κάποιος να τα εποπτεύει.
Το περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, όταν η 43χρονη έφυγε από το σπίτι της περί τις 12:00 το μεσημέρι αφήνοντας μόνα τους τα δύο παιδιά. Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι τα δύο αγόρια άνοιξαν την μπαλκονόπορτα και βγήκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου και άρχισαν να φωνάζουν προς τους γείτονες, καθώς είχαν τρομάξει από την πολύωρη απουσία. Αυτοί από την πλευρά τους ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και λίγη ώρα αργότερα με τη βοήθεια κλειδαρά οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι. Αφού ηρέμησαν τα ανήλικα παιδιά, ξεκίνησαν αναζητήσεις για την 43χρονη η οποία επέστρεψε τελικά μετά τις 20:00 το βράδυ, όπου και συνελήφθη.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας έλαβαν καταθέσεις από γείτονες και σχημάτισαν ποινική δικογραφία εναντίον της 43χρονης μητέρας, με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button