Αστυνομικό Δελτίο

Επεισοδιακή καταδίωξη από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη με πέντε περιπολικά

Μια επεισοδιακή καταδίωξη ξεκίνησε στο Κιλκίς και ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πέντε περιπολικά καταδίωξαν ένα όχημα, το οποίο τράκαρε στη προσπάθεια των επιβατών του να ξεφύγουν από τις αρχές.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η καταδίωξη ολοκληρώθηκε απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παλαιού Σταθμού.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧ φέρεται πως πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς εκτός και εντός Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από 5 περιπολικά της Αστυνομίας αλλά και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να το καταδιώκουν.

Ωστόσο, μόλις οι δυο αλλοδαποί έφτασαν στην δυτική πλευρά της πόλης, ώστε να κινηθούν προς το κέντρο της, συγκρούστηκαν με άλλο όχημα επί της οδού Παλαιού Σταθμού, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν και να τους «περάσουν» χειροπέδες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο άνδρες έχουν ξανά απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ από το σημείο της σύγκρουσης δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Να σημειωθεί ότι το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες είχε πινακίδες Βουλγαρίας και ήταν κλεμμένο.
Στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία για να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων και να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή των Δικαστηρίων, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.
Ακολουθούν φωτογραφίες:

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button