Αστυνομικό Δελτίο

Δύο συλλήψεις Κούρδων από την Αντιτρομοκρατική

Στη σύλληψη δύο Κούρδων (σ.σ. διαθέτουν τουρκικά διαβατήρια) προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/11) η Αντιτρομοκρατική, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος σύμφωνα με το ένταλμα κατηγορείται για τρομοκρατικές πράξεις – προμήθεια, μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών καθώς και για χρηματοδότηση για λογαριασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, και για 54χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για βία κατά υπαλλήλων από κοινού, απλή σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος από κοινού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες κουρδικής καταγωγής συνελήφθησαν για απείθεια λόγω του ότι αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και του νόμου περί όπλων, καθώς ο πρώτος επέδειξε πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα και ο δεύτερος κατείχε σπρέι πιπεριού.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κάρτες αποθήκευσης δεδομένων, σπρέι πιπεριού και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button