Αστυνομικό Δελτίο

Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που εξαπατούσαν και έκλεβαν ηλικιωμένους – Εμφανιζόντουσαν ως λογιστές και ασφαλιστές

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία δύο μελών της συμμορίας που εξαπατούσαν και έκλεβαν ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους λογιστές και τους ασφαλιστές. Τα στοιχεία τους δόθηκαν δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: Δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη -2- ημεδαπών που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό το από 14-2-2024 Δελτίο Τύπου ΓΑΔΑ).
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της διακεκριμένης κλοπής από κοινού από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ΄επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τους συλληφθέντες:
ΖΕΡΒΑ Γεώργιο του Δημητρίου και της Σοφίας, γεννηθέντα την 22-2-1983 στην Αθήνα και

ΤΑΡΑΠΟΣΟ Χαράλαμπο του Παναγιώτη και της Φρειδερίκης, γεννηθέντα την 23-7-1978 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους και τους συναυτουργούς τους σε βάρος και άλλων θυμάτων, για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button